Op deze pagina worden de recensies weergegeven die Van Reenen Makelaardij ontvangt via e-mail, Google of Facebook. De recensies staan dus ook vermeld op Google en Facebook.

Op 11-12-2023 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van Krista Hartog

Goede communicatie, altijd bereikbaar, zeer prettig in de omgang. Uiteindelijk een fijn huis kunnen vinden met de hulp van Henry.

Op 08-11-2023 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van Rachelle

Henry, onze aankoopmakelaar, was een geweldige professional. Hij was niet alleen ontzettend prettig in de omgang, maar ook altijd bereikbaar en stond letterlijk altijd voor ons klaar. Zijn vriendelijkheid en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt maakten het proces soepel en stressvrij. We zijn echt dankbaar voor zijn begeleiding en zouden hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een aankoopmakelaar. Henry heeft onze verwachtingen overtroffen en we zijn zeer tevreden met zijn diensten!

Op 17-06-2023 op Google een 5 sterren recensie ontvangen Jaap den Ouden-Budel

Ik kan een lang verhaal gaan ophangen, maar als u op zoek bent naar een makelaar, aan- of verkoop, dan kan ik u Van Reenen Makelaardij van harte aanbevelen. Henry is betrouwbaar, deskundig en altijd bereikbaar.

Op 06-12-2022 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van Peter van Burg

Wij hadden van Reenen makelaardij ingeschakeld voor de verkoop van ons huis, hierover waren wij zeer tevreden, wat een professionaliteit, en wat maakt Henry een mooie fotoreportage zelfs gebruikmakend van een drone, wij raden een ieder aan die zijn huis wilt verkopen om Henry te benaderen voor een vlotte verkoop van je huis.

Op 04-07-2022 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van Jose Huyzers

Henry heeft ons goed geholpen met zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van de oude. Je kan altijd terecht voor vragen als je iets niet (meer) weet! Kortom, bedankt voor alles Henry!

Op 21-06-2022 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van Michel Lambers

Op heel deskundige wijze en vol passie geholpen en geadviseerd bij de verkoop van mijn woning in de lastige tijd in 2018. Henry van Reenen is een uitstekende en betrouwbare makelaar.

Op 28-05-2022 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van Jos Sigma

Goede service vriendelijk geholpen. Weet waar hij over praat. Ken hem al heel lang en stelt me nooit teleur. Hij regelt alles tot in de puntjes.

Op 22-05-2022 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw Canovas

We hebben van Reenen makelaardij ingeschakeld als verkoopmakelaar en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Wij zijn erg tevreden over hoe de verkoop verlopen is! De communicatie verliep vlot, Henry neemt altijd de tijd voor je en geeft eerlijk advies. Hij heeft verstand van zaken, het huis was dan ook zeer snel verkocht. Bedankt voor de fijne samenwerking en wellicht tot een volgende keer!

Op 22-05-2022 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw Weterings

 Henry heeft ons goed geholpen bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Al een week nadat het op Funda werd geplaatst was er al zoveel respons op de advertentie dat er al een kijkdag plaats vond. De mooie foto’s die Henry had gemaakt hebben zeker daaraan bijgedragen. In de tijd dat het huis onder voorbehoud was verkocht zijn we door hem steeds op de hoogte gehouden en hadden we zelf vragen konden we altijd terecht. De 5 sterren zijn dan ook dik verdiend.

Op 01-05-2022 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer Arensman

Top makelaar, gaat secuur te werk waar door alles lekker vlotjes verloopt. Binnen 1 week een huis gekocht, en mijn andere huis binnen anderhalve week weer verkocht. Ik zeg Chapeau op naar de Champagne!

Op 28-03-2022 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer Henwood

Van Reenen makelaardij kunnen mijn vriendin en ik iedereen heel erg aanraden. Voor ons was het kopen van ons eerste huis erg spannend en alles was nog onbekend voor ons daarbij kozen we er ook voor om nog eens zonder aankoopmakelaar er voor te gaan. Henry heeft ons als makelaar voor de verkopers enorm veel geholpen door uitleg te geven over wat we niet wisten en ver buiten zijn verplichtingen te gaan om alles tot een mooie conclusie te brengen voor zowel de verkopers als ons.

Henry, heel erg bedankt en in de toekomst zullen we je zeker benaderen.

Op 10-02-2022 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer J

Van Reenen makelaardij kan ik je echt aanbevelen. Deze man is punctueel en duidelijk. Heeft passie in zijn werk en heeft een verfrissende werkwijze die ik bij andere niet heb kunnen terugvinden. Ik ben helemaal content met Van Reenen makelaardij en bedankt voor de fantastische samenwerking.

Op 12-01-2022 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw de Waard

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Henry heeft ons goed begeleidt tijdens de verkoop van ons huis.
Hij geeft zijn visie op een kundige en professionele manier en denkt graag met je mee.
Bedankt voor de fijne samenwerking en de snelle verkoop van ons huis!

Op 03-01-2022 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer Heijblom

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Iemand met kennis van zaken. Prettig om zaken mee te doen. 24/7 bereikbaar. Behulpzaam en zet graag stap extra indien nodig. Open, betrouwbaar en gemakkelijk in de omgang.
Daarnaast zeer goede fotografie, erg tevreden met het resultaat!

Op 22-11-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van Bla Nope

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Kennis van zaken, open, eerlijk, betrouwbaar, 24/7 bereikbaar, zorvuldig en klantgericht.
Dit zijn maar enkele sleutelwoorden die Henry omschrijven, echter nog steeds te weinig eer aan doen. Een vasthoudende makelaar die het naadje van de kous wil weten, die altijd klaar staat voor zijn klanten. Ook net dat extra stapje zet wanneer dit nodig is en je veelal ontzorgd.
Dit was mijn 1e ervaring met een aankoop- en verkoop makelaar en we hadden gelijk eeh hele goede te pakken. Van Reenen Makelaardij is een dikke aanrader.

Op 14-11-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van Dienne de Kock

Positief: Professionaliteit

Henry heeft het huis van ons pa zeer snel en professioneel verkocht.
Doet moeite en maakt tijd voor alles,altijd bereikbaar.
Zeer tevreden over deze makelaar

Op 13-11-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van Lawrence de Kock

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Bij de verkoop van mijn ouderlijk huis uit diverse makelaars gekozen ,Henry gekozen en absoluut vanaf het begin nooit spijt gehad.
Henry is enthousiast,weet overduidelijk waar ie mee bezig is maar weet ook in zo’n moeilijke tijd ruimte te houden voor t menselijk aspect in de gesprekken.
Het huis was verkocht in een mum van tijd.Alles was super geregeld,contact met zowel Henry als met de kopers,ook door Henry was super en hartelijk.
Kan hem dus zeker bij iedereen aanbevelen!

Op 27-10-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer van Beek

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Henry is een goede en zeer betrouwbare makelaar. Hij verstaat zijn vak volledig! Vanaf het eerste moment was er een klik en wisten wij dat we bij Henry in goede handen waren om ons huis te verkopen. Henry is zeer behulpzaam en altijd goed bereikbaar 24/7. Ons huis was snel verkocht. Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare makelaar dan raden wij Henry zeker aan!

Op 05-10-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer van der Waall

Positief: Kwaliteit

Op 10-09-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer Ijzermans

Positief: Professionaliteit

Professioneel, altijd behulpzaam, realistisch en met veel ervaring. Ik zou Henry aanbevelen als aankoop makelaar.

Op 06-09-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer Den Hartog

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Een vasthoudende makelaar die het naadje van de kous wil weten. Als iets niet klopt, dan zoekt hij dit uit. Daarnaast las hij alle stukken nauwkeurig door wat heel prettig is. Henry verstaat zijn vak, reageert altijd vlot als er vragen zijn. Hij was onze aankoop -en verkoopmakelaar. Dat is heel praktisch, omdat hij ons verhaal kent. Al met al was er een goede samenwerking. Van Reenen Makelaardij is een aanrader.

Op 16-07-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw de Vries

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Henry is een hele fijne, vriendelijke en goede aankoopmakelaar voor ons geweest. Nam de tijd en zorgde ervoor dat alles duidelijk was. Hij weet van aanpakken en levert hierin ook geweldige kwaliteit met zijn kennis en ervaring. Heb je een vraag, dan reageert hij altijd super snel. Hij weet wat zijn vak inhoudt en zorgt ervoor dat als je een huis aankoopt alles klopt en tip top in orde is. Binnen een paar weken heeft Henry ons aan een geweldig huis geholpen. Hij gaf goede tips en adviezen mee toen we het huis gingen bezichtigen en een bod gingen uitbrengen. Uiteindelijk waren wij de nieuwe eigenaren van ons droomhuis. Henry controleerde alle stukken op juistheid en of het compleet was. Nam ons dus echt een hoop werk uit handen. Dus ben je op zoek naar een goede, vriendelijke en eerlijke aankoopmakelaar, dan ben je hier aan het juiste adres :-).

Op 02-07-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer van Duijn

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

We zijn via mijn schoonzus met Henry in contact gekomen en er was direct een klik. Henry heeft ons perfect geholpen, ondersteund en geadviseerd bij de verkoop van onze woning. Ook heeft Henry als extra service met ons meegekeken bij de aankoop van onze nieuwe woning. Henry is open, oprecht, professioneel en luistert goed naar je wensen.Wij kunnen over zijn service het volgende zeggen: echt TOP en we kunnen Henry als makelaar van harte aan iedereen aanbevelen.

Op 02-04-2021 op google een 5 sterren recensie ontvangen van Passenger 21B

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Henry van Reenen heeft er feeling voor en staat altijd voor je klaar. Zijn advies was naar onze situatie ideaal, de andere partijen waren niet echt “up to date” wat de markt betreft.

Een aanrader.

Op 01-04-2021 op google een 1 ster recensie ontvangen van de heer Kleinjan

Een hele slechte makelaar.

Reactie van Van Reenen Makelaardij

Geachte heer Kleinjan, beste Bert,

Ik heb je review gelezen en merk dat ik het vervelend vind dat het proces van de aankoop van de woning voor jou teleurstellend is verlopen. Ik zou graag nog persoonlijk met je in gesprek gaan om bepaalde keuzes toe te lichten.
Indien je daar nog behoefte aan hebt, dan ben je natuurlijk van harte welkom op ons kantoor.

Met vriendelijke groet,
Henry van Reenen

Op 08-02-2021 per e-mail deze 5 sterren recensie ontvangen

Henry heeft ons tijdens het eerste gesprek het plan van aanpak duidelijk uitgelegd en handelde daarna snel waardoor ons huis al snel verkocht was. Wat wij als zeer positief hebben ervaren was het niveau van de foto’s en het feit dat Henry altijd bereikbaar was voor vragen.

Op 30-12-2020 per e-mail deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer van der Winden

Ik had een huis in een wat hogere prijsklasse waar ik vooraf een jaar voor uitgetrokken had om het te verkopen. Ik had 4 makelaars uitgenodigd, niet om een zo hoog mogelijke prijs te bepalen, maar om te zien met welke makelaar ik de beste klik had. Dat is dus Henry van Reenen geworden. Niet de meest voor de hand liggende makelaar aangezien hij niet van het eiland kwam, maar Dinteloord is minder dan een half uur. Afstand is nooit een issue geweest. er zijn tussen de 10 en 15 bezichtigingen geweest. Henry heeft ons al die tijd uitstekend begeleid, is altijd positief en zeer vakkundig. Zelfs gedurende zijn vakantie stond hij altijd klaar. Ook toen er even een kink in de kabel kwam door een beslag, heeft Henry ons professioneel geholpen.  Wat mij betreft zeer zeker een aanrader.

Henry, bedankt en wellicht tot ziens. groet Jurgen en Hazel.

Op 27-11-2020 op google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Houweling

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Gedrevenheid is het juiste woord!
Goede prijs vastgesteld, prachtige foto’s, bord op zaterdag aan het eind van de middag in de tuin, maandag erop 2 bezichtigingen en VERKOCHT. Funda was dus niet eens nodig. Verder continu begeleiding gehad. KLASSE!

Op 10-11-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Rusch

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Dit is de eerste keer dat ik een verkoopmakelaar in de hand heb genomen, dit is uitstekend bevallen! Ik had een redelijke vraagprijs in gedachte en heb dit besproken met Henry ( van Reenen) we hebben een standaard courtage afgesproken met een extra beloning als het hoger uitpakt dan mijn vraagprijs, er werd een hele mooie rapportage gemaakt met een professionele foto sessie en goed verhaal, en binnen enkele uren nadat de woning op het internet stond waren er al een tiental kijkers en op de eerste avond van 4 kijkers was het direct raak. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer te spreken ben over Henry, Hij is zelfverzekerd, bekwaam, altijd bereikbaar voor vragen en gaat er vol voor om het huis netjes en professioneel in de markt te zetten en te verkopen. alle handelingen daarna gingen ook van het zogenaamde leien dakje. Als ik in de toekomst weer een huis ga verkopen/kopen ga ik Henry hier ook zeker voor inzetten.

Op 14-09-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer van Vlimmeren

Positief: Professionaliteit, Responsiviteit

Henry heeft mij zeer goed, snel en professioneel geholpen met de verkoop van mijn appartement in Breda. Ik ben zelf woonachtig in London en ik kon niet naar Nerderland afreizen, maar door Henry’s expertise heeft dat geen problemen opgeleverd! Perfect geregeld allemaal.

Op 08-09-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Karman

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Via Henry hebben we zowel een huis gekocht als een huis verkocht.

Voor het huis dat we wilden kopen waren we eigenlijk afgehaakt (directe communicatie tussen verkoper en koper). Henry heeft uiteindelijk het huis in de verkoop genomen en heeft uiteindelijk met zijn doorzettingsvermogen ons als kopers toch weten te overtuigen om tot een goede deal (voor beide partijen) te komen.

Vervolgens heb ik mijn huis te koop gezet via Henry en is het huis na 3 dagen verkocht. Belangrijk voor mij was de beschikbaarheid en bereikbaarheid; Henry is letterlijk 24/7 beschikbaar!

Op 06-08-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer van Kempen

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Henry heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis. Hij geeft een prima service, geen vraag is te gek en hij is werkelijk 24/7 bereikbaar.

In week 14 van 2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Kroneman

Op 01-03-2020 op Facebook deze 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw Pors

Binnen 6 dagen werd ons huis verkocht door Henry. Wij wilde een makelaar die bekend met het dorp, dat is Henry zeker! We konden hem op elk moment van de dag bellen om vragen te stellen, dat was ontzettend fijn. Hij nam heel veel bij ons uit handen zodat wij ons verder geen zorgen hoefde te maken. Dankjewel voor de service Henry!

Op 11-02-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw Rim Ben Salah

Bij het kopen van ons huis waren Wij paar maanden bezig van de een huis naar het anderen en van de een makelaar naar de volgende .terrible !!! Dat we nu lekker en gezellig in dit mooie huis zitten is te Danken aan Van Renen Makelarij. Van af het eerste telefoontje is er rust bij ons gecreëerd en alle stappen voor ons uitgelegd het ging zo goed en professioneel tot het moment van overdracht en zelf na Is meneer van Renen ons aan het vragen of er iets waarmee kan helpen . U bent ons Held en redder in nood wanneer wij de bomen door het bos niet meer zagen . Ik wil u nog nogmaals bedanken en ik hoop dat alle Makelaars uw als voorbeeld nemen . Merci et je vous souhaite les bons succès.

Op 23-01-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw van der Riet

Bij deze makelaar heb je meteen het gevoel dat je goed zit. Hij wekt vertrouwen, geeft goede tips, geen gladde praatjes. Hij is bovendien ALTIJD bereikbaar. Kortom: top!

Op 11-09-2019 op Facebook deze 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw Lock

Helemaal super geholpen door Henry!

Op 22-04-2019 per e-mail deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Lambers

Makelaarskantoor Van Reenen heeft zowel de aankoop van een nieuw appartement als de verkoop van mijn grote vrijstaande woning begeleid en geregeld. De aankoop ging bijzonder vlot. Er moest worden geloot. Dankzij de vakkennis van Henry van Reenen was dit goed opgelost en woon ik daar inmiddels vier maanden naar volle tevredenheid.

In de winter was er minder belangstelling voor de voormalige woning, maar bij de eerste zonnestralen meldden de kijkers zich en werden vlot en met kennis van zaken ontvangen. Henry van Reenen is een goede onderhandelaar die feilloos aanvoelt hoe zowel koper als verkoper een goede transactie kunnen sluiten.

Alle afspraken zijn heel goed nagekomen en dat alles tegen en faire vooraf overeengekomen vaste prijs.

Ik ben buitengewoon tevreden over de wijze waarop ik ben begeleid en geadviseerd over alle mogelijke belangrijke en bijkomende zaken en beveel makelaarskantoor Van Reenen sterk aan voor iedereen die in de gemeente Steenbergen een huis wil kopen/ en of verkopen.

Op 17-10-2018 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Le Geu

Ik kwam Henry tegen bij de bezichtiging van een huis dat mijn belangstelling had en hij de verkopende makelaar. We hadden gelijk een klik en ik zei hem in te huren als aankopende makelaar. Dit was een goede beslissing. We hebben veel aan zijn bemoeienis gehad voor een alleszins redelijk tarief. Ik zou het zo weer doen en mochten we ooit besluiten weer eens te verhuizen zal ik zeker Henry benaderen voor de verkoop.

Op 03-09-2018 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Schijven

Klantgericht, deskundig, gedreven, creatief, flexibel en enthousiasme zijn de sleutelwoorden die de man achter deze organisatie omschrijven. Heeft naast een zakelijke kant ook ten alle tijde aandacht voor het sociale vlak. De koffie staat altijd klaar!

In 2018 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Smolinski

Goede aardige makelaar. Een makelaar die klaar staat voor zijn klant en net wat extra doet. Kijkt niet alleen naar geld maar levert ook kwaliteit en service.

Op 12-06-2018 op Facebook deze 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw Miled

Wij hebben vorig jaar voor het eerst ons huis te koop gezet via Henry. We zijn ontzettend goed geholpen en begeleid op de weg naar het verkoop van ons huis. We konden altijd contact met hem opnemen met vragen en kregen snel antwoordt. Ons huis is dankzij de begeleiding en inzet van Henry binnen 3 maanden verkocht. Wij willen via deze recensie iedereen aanraden om de samenwerking aan te gaan met Henry. Je kan merken dat het zijn passie is en daardoor maakt het verkopen van je huis makkelijker en is het een geruststelling dat je weet dat alles goed is geregeld. Nogmaals bedankt Henry!