Op deze pagina worden de recensies weergegeven die Van Reenen Makelaardij ontvangt via e-mail, Google of Facebook. De recensies staan dus ook vermeld op Google en Facebook.

Op 10-09-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer Ijzermans

Positief: Professionaliteit

Professioneel, altijd behulpzaam, realistisch en met veel ervaring. Ik zou Henry aanbevelen als aankoop makelaar.

Op 06-09-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer Den Hartog

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Een vasthoudende makelaar die het naadje van de kous wil weten. Als iets niet klopt, dan zoekt hij dit uit. Daarnaast las hij alle stukken nauwkeurig door wat heel prettig is. Henry verstaat zijn vak, reageert altijd vlot als er vragen zijn. Hij was onze aankoop -en verkoopmakelaar. Dat is heel praktisch, omdat hij ons verhaal kent. Al met al was er een goede samenwerking. Van Reenen Makelaardij is een aanrader.

Op 16-07-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw de Vries

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Henry is een hele fijne, vriendelijke en goede aankoopmakelaar voor ons geweest. Nam de tijd en zorgde ervoor dat alles duidelijk was. Hij weet van aanpakken en levert hierin ook geweldige kwaliteit met zijn kennis en ervaring. Heb je een vraag, dan reageert hij altijd super snel. Hij weet wat zijn vak inhoudt en zorgt ervoor dat als je een huis aankoopt alles klopt en tip top in orde is. Binnen een paar weken heeft Henry ons aan een geweldig huis geholpen. Hij gaf goede tips en adviezen mee toen we het huis gingen bezichtigen en een bod gingen uitbrengen. Uiteindelijk waren wij de nieuwe eigenaren van ons droomhuis. Henry controleerde alle stukken op juistheid en of het compleet was. Nam ons dus echt een hoop werk uit handen. Dus ben je op zoek naar een goede, vriendelijke en eerlijke aankoopmakelaar, dan ben je hier aan het juiste adres :-).

Op 02-07-2021 op Google een 5 sterren recensie ontvangen van de heer van Duijn

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

We zijn via mijn schoonzus met Henry in contact gekomen en er was direct een klik. Henry heeft ons perfect geholpen, ondersteund en geadviseerd bij de verkoop van onze woning. Ook heeft Henry als extra service met ons meegekeken bij de aankoop van onze nieuwe woning. Henry is open, oprecht, professioneel en luistert goed naar je wensen.Wij kunnen over zijn service het volgende zeggen: echt TOP en we kunnen Henry als makelaar van harte aan iedereen aanbevelen.

Op 02-04-2021 op google een 5 sterren recensie ontvangen van Passenger 21B

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Henry van Reenen heeft er feeling voor en staat altijd voor je klaar. Zijn advies was naar onze situatie ideaal, de andere partijen waren niet echt “up to date” wat de markt betreft.

Een aanrader.

Op 01-04-2021 op google een 1 ster recensie ontvangen van de heer Kleinjan

Een hele slechte makelaar.

Reactie van Van Reenen Makelaardij

Geachte heer Kleinjan, beste Bert,

Ik heb je review gelezen en merk dat ik het vervelend vind dat het proces van de aankoop van de woning voor jou teleurstellend is verlopen. Ik zou graag nog persoonlijk met je in gesprek gaan om bepaalde keuzes toe te lichten.
Indien je daar nog behoefte aan hebt, dan ben je natuurlijk van harte welkom op ons kantoor.

Met vriendelijke groet,
Henry van Reenen

Op 08-02-2021 per e-mail deze 5 sterren recensie ontvangen

Henry heeft ons tijdens het eerste gesprek het plan van aanpak duidelijk uitgelegd en handelde daarna snel waardoor ons huis al snel verkocht was. Wat wij als zeer positief hebben ervaren was het niveau van de foto’s en het feit dat Henry altijd bereikbaar was voor vragen.

Op 30-12-2020 per e-mail deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer van der Winden

Ik had een huis in een wat hogere prijsklasse waar ik vooraf een jaar voor uitgetrokken had om het te verkopen. Ik had 4 makelaars uitgenodigd, niet om een zo hoog mogelijke prijs te bepalen, maar om te zien met welke makelaar ik de beste klik had. Dat is dus Henry van Reenen geworden. Niet de meest voor de hand liggende makelaar aangezien hij niet van het eiland kwam, maar Dinteloord is minder dan een half uur. Afstand is nooit een issue geweest. er zijn tussen de 10 en 15 bezichtigingen geweest. Henry heeft ons al die tijd uitstekend begeleid, is altijd positief en zeer vakkundig. Zelfs gedurende zijn vakantie stond hij altijd klaar. Ook toen er even een kink in de kabel kwam door een beslag, heeft Henry ons professioneel geholpen.  Wat mij betreft zeer zeker een aanrader.

Henry, bedankt en wellicht tot ziens. groet Jurgen en Hazel.

Op 27-11-2020 op google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Houweling

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Gedrevenheid is het juiste woord!
Goede prijs vastgesteld, prachtige foto’s, bord op zaterdag aan het eind van de middag in de tuin, maandag erop 2 bezichtigingen en VERKOCHT. Funda was dus niet eens nodig. Verder continu begeleiding gehad. KLASSE!

Op 10-11-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Rusch

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Dit is de eerste keer dat ik een verkoopmakelaar in de hand heb genomen, dit is uitstekend bevallen! Ik had een redelijke vraagprijs in gedachte en heb dit besproken met Henry ( van Reenen) we hebben een standaard courtage afgesproken met een extra beloning als het hoger uitpakt dan mijn vraagprijs, er werd een hele mooie rapportage gemaakt met een professionele foto sessie en goed verhaal, en binnen enkele uren nadat de woning op het internet stond waren er al een tiental kijkers en op de eerste avond van 4 kijkers was het direct raak. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer te spreken ben over Henry, Hij is zelfverzekerd, bekwaam, altijd bereikbaar voor vragen en gaat er vol voor om het huis netjes en professioneel in de markt te zetten en te verkopen. alle handelingen daarna gingen ook van het zogenaamde leien dakje. Als ik in de toekomst weer een huis ga verkopen/kopen ga ik Henry hier ook zeker voor inzetten.

Op 14-09-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer van Vlimmeren

Positief: Professionaliteit, Responsiviteit

Henry heeft mij zeer goed, snel en professioneel geholpen met de verkoop van mijn appartement in Breda. Ik ben zelf woonachtig in London en ik kon niet naar Nerderland afreizen, maar door Henry’s expertise heeft dat geen problemen opgeleverd! Perfect geregeld allemaal.

Op 08-09-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Karman

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Via Henry hebben we zowel een huis gekocht als een huis verkocht.

Voor het huis dat we wilden kopen waren we eigenlijk afgehaakt (directe communicatie tussen verkoper en koper). Henry heeft uiteindelijk het huis in de verkoop genomen en heeft uiteindelijk met zijn doorzettingsvermogen ons als kopers toch weten te overtuigen om tot een goede deal (voor beide partijen) te komen.

Vervolgens heb ik mijn huis te koop gezet via Henry en is het huis na 3 dagen verkocht. Belangrijk voor mij was de beschikbaarheid en bereikbaarheid; Henry is letterlijk 24/7 beschikbaar!

Op 06-08-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer van Kempen

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Henry heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis. Hij geeft een prima service, geen vraag is te gek en hij is werkelijk 24/7 bereikbaar.

In week 14 van 2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Kroneman

Op 01-03-2020 op Facebook deze 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw Pors

Binnen 6 dagen werd ons huis verkocht door Henry. Wij wilde een makelaar die bekend met het dorp, dat is Henry zeker! We konden hem op elk moment van de dag bellen om vragen te stellen, dat was ontzettend fijn. Hij nam heel veel bij ons uit handen zodat wij ons verder geen zorgen hoefde te maken. Dankjewel voor de service Henry!

Op 11-02-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw Rim Ben Salah

Bij het kopen van ons huis waren Wij paar maanden bezig van de een huis naar het anderen en van de een makelaar naar de volgende .terrible !!! Dat we nu lekker en gezellig in dit mooie huis zitten is te Danken aan Van Renen Makelarij. Van af het eerste telefoontje is er rust bij ons gecreëerd en alle stappen voor ons uitgelegd het ging zo goed en professioneel tot het moment van overdracht en zelf na Is meneer van Renen ons aan het vragen of er iets waarmee kan helpen . U bent ons Held en redder in nood wanneer wij de bomen door het bos niet meer zagen . Ik wil u nog nogmaals bedanken en ik hoop dat alle Makelaars uw als voorbeeld nemen . Merci et je vous souhaite les bons succès.

Op 23-01-2020 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw van der Riet

Bij deze makelaar heb je meteen het gevoel dat je goed zit. Hij wekt vertrouwen, geeft goede tips, geen gladde praatjes. Hij is bovendien ALTIJD bereikbaar. Kortom: top!

Op 11-09-2019 op Facebook deze 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw Lock

Helemaal super geholpen door Henry!

Op 22-04-2019 per e-mail deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Lambers

Makelaarskantoor Van Reenen heeft zowel de aankoop van een nieuw appartement als de verkoop van mijn grote vrijstaande woning begeleid en geregeld. De aankoop ging bijzonder vlot. Er moest worden geloot. Dankzij de vakkennis van Henry van Reenen was dit goed opgelost en woon ik daar inmiddels vier maanden naar volle tevredenheid.

In de winter was er minder belangstelling voor de voormalige woning, maar bij de eerste zonnestralen meldden de kijkers zich en werden vlot en met kennis van zaken ontvangen. Henry van Reenen is een goede onderhandelaar die feilloos aanvoelt hoe zowel koper als verkoper een goede transactie kunnen sluiten.

Alle afspraken zijn heel goed nagekomen en dat alles tegen en faire vooraf overeengekomen vaste prijs.

Ik ben buitengewoon tevreden over de wijze waarop ik ben begeleid en geadviseerd over alle mogelijke belangrijke en bijkomende zaken en beveel makelaarskantoor Van Reenen sterk aan voor iedereen die in de gemeente Steenbergen een huis wil kopen/ en of verkopen.

Op 17-10-2018 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Le Geu

Ik kwam Henry tegen bij de bezichtiging van een huis dat mijn belangstelling had en hij de verkopende makelaar. We hadden gelijk een klik en ik zei hem in te huren als aankopende makelaar. Dit was een goede beslissing. We hebben veel aan zijn bemoeienis gehad voor een alleszins redelijk tarief. Ik zou het zo weer doen en mochten we ooit besluiten weer eens te verhuizen zal ik zeker Henry benaderen voor de verkoop.

Op 03-09-2018 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Schijven

Klantgericht, deskundig, gedreven, creatief, flexibel en enthousiasme zijn de sleutelwoorden die de man achter deze organisatie omschrijven. Heeft naast een zakelijke kant ook ten alle tijde aandacht voor het sociale vlak. De koffie staat altijd klaar!

In 2018 op Google deze 5 sterren recensie ontvangen van de heer Smolinski

Goede aardige makelaar. Een makelaar die klaar staat voor zijn klant en net wat extra doet. Kijkt niet alleen naar geld maar levert ook kwaliteit en service.

Op 12-06-2018 op Facebook deze 5 sterren recensie ontvangen van mevrouw Miled

Wij hebben vorig jaar voor het eerst ons huis te koop gezet via Henry. We zijn ontzettend goed geholpen en begeleid op de weg naar het verkoop van ons huis. We konden altijd contact met hem opnemen met vragen en kregen snel antwoordt. Ons huis is dankzij de begeleiding en inzet van Henry binnen 3 maanden verkocht. Wij willen via deze recensie iedereen aanraden om de samenwerking aan te gaan met Henry. Je kan merken dat het zijn passie is en daardoor maakt het verkopen van je huis makkelijker en is het een geruststelling dat je weet dat alles goed is geregeld. Nogmaals bedankt Henry!