Recensies


Op 22-4-2019 per e-mail deze recensie ontvangen van de heer Lambers uit Steenbergen

Makelaarskantoor Van Reenen heeft zowel de aankoop van een nieuw appartement als de verkoop van mijn grote vrijstaande woning begeleid en geregeld. De aankoop ging bijzonder vlot. Er moest worden geloot. Dankzij de vakkennis van Henry van Reenen was dit goed opgelost en woon ik daar inmiddels vier maanden naar volle tevredenheid.

In de winter was er minder belangstelling voor de voormalige woning, maar bij de eerste zonnestralen meldden de kijkers zich en werden vlot en met kennis van zaken ontvangen. Henry van Reenen is een goede onderhandelaar die feilloos aanvoelt hoe zowel koper als verkoper een goede transactie kunnen sluiten.

Alle afspraken zijn heel goed nagekomen en dat alles tegen en faire vooraf overeengekomen vaste prijs.

Ik ben buitengewoon tevreden over de wijze waarop ik ben begeleid en geadviseerd over alle mogelijke belangrijke en bijkomende zaken en beveel makelaarskantoor Van Reenen sterk aan voor iedereen die in de gemeente Steenbergen een huis wil kopen/ en of verkopen.

Michel Lambers                                                                                                                                                           Steenbergen