Henry van Reenen – Kandidaat-Makelaar (KRMT)

Ik ben iemand met vele interesses en dit is terug te zien in de vele functies die ik heb bekleed. Van de procesindustrie naar het bankwezen. Van startend werknemer naar leidinggevende en van IT, Internationale handel door naar de makelaardij. In 2017 heb ik met een flinke dosis enthousiasme de eenmanszaak Van Reenen Makelaardij opgericht. De opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige is bij SVMNIVO afgerond met de onderdelen Privaatrecht, Publiekrecht, Vastgoedeconomie, Bouwkunde A en B, Financiën & Fiscaliteiten. Aansluitend heb ik met succes het diploma “Kandidaat-Makelaar Wonen” behaald. Hedendaags mag ik mij Kandidaat Makelaar noemen en sta ik ingeschreven in het K-RMT register.

Naast de diversiteit in functies heb ik ook nog op andere vlakken interesses. Formule 1, mountainbiken en klussen in huis. Daarbij ben ik reuze geïnteresseerd in alles wat met fotografie en videografie te maken heeft. Ik heb een gezin en ik ben een trotse vader van fantastische kinderen.

Met dit verhaal hoop ik u een kleine impressie van mijn leven te kunnen geven.

Jessica Hartman – Assistent-Makelaar

Mijn naam is Jessica Hartman en ik ben de vrouw van Henry van Reenen. Henry vertelt altijd gepassioneerd over de makelaardij en dat heeft steeds meer mijn interesse gewekt.

Na jaren mee te hebben gekeken met Henry hoe de makelaardij vorm heeft gekregen, hebben we nu besloten dat ik een meer zichtbare rol ga krijgen binnen het bedrijf. Met veel enthousiasme begin ik aan deze uitdaging!