Henry van Reenen

Ik ben iemand met vele interesses en dit is terug te zien in de vele functies die ik heb bekleed. Van de procesindustrie naar het bankwezen. Van startend werknemer naar leidinggevende en van IT, Internationale handel door naar de makelaardij. In 2017 heb ik met een flinke dosis enthousiasme de eenmanszaak Van Reenen Makelaardij opgericht. De opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige is bij SVMNIVO afgerond met de onderdelen Privaatrecht, Publiekrecht, Vastgoedeconomie, Bouwkunde A en B, Financiën & Fiscaliteiten. Aansluitend is de opleiding Praktijkleer Wonen met succes afgerond.

Naast de diversiteit in functies heb ik ook op andere vlakken meerdere interesses. Formule 1, mountainbiken en klussen in huis. Momenteel ben ik mij verder aan het verdiepen in fotografie. Daarnaast heb ik een gezin en ben ik een trotse vader van vijf fantastische kinderen.

Met dit verhaal hoop ik u een kleine impressie van mijn leven te kunnen geven.