Aankoopbegeleiding

De aankoop van een woning is een belangrijke stap in uw leven. Het is dan ook verstandig om u te laten adviseren en begeleiden bij de aankoop van een woning door een makelaar. Van Reenen Makelaardij wil u graag ondersteunen bij dit aankoop proces. Deze ondersteuning is deskundig, neemt u een hoop werk uit handen en helpt u juiste pad te bewandelen.

Het proces bestaat uit de volgende stappen:

Oriënterend gesprek

In dit gesprek wordt besproken wat Van Reenen Makelaardij voor u kan betekenen. Er wordt besproken wat uw wensen zijn met betrekking tot een woning en binnen welk budget er moet worden gezocht. Indien we tot overeenstemming zijn gekomen worden er afspraken gemaakt over het tarief dat het beste bij uw situatie past.

Zoektocht naar de ideale woning en bezichtigingen

We gaan samen op zoek naar de woning die voldoet aan uw wensen. Wanneer we samen geslaagd zijn in het vinden van de ideale woning, dan ontwikkelt Van Reenen Makelaardij in samenspraak met u een doordachte aankoopstrategie.

Onderhandelingen

Wanneer de keuze op een woning is gevallen en u overgaat tot het uitbrengen van een bod, ondersteunen wij in het voeren van de onderhandeling.

De contractuele afhandeling

De makelaar controleert en bespreekt samen met u de notariële en administratieve stukken en u wordt ondersteund met de eindinspectie.

Contact

Wilt u graag meer weten over aankoopbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact op met Henry van Reenen.