Hagedoornstraat 19B, 3051NE, Rotterdam
19B, Hagedoornstraat, Kleiwegkwartier, Hillegersberg, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland, 3051NE, Nederland
Verkocht €327.500 k.k. - Appartement
133 perceeloppervlakte / 98 m2 woonoppervlakte / 347 m3 inhoud 3 Slaapkamers 1 Badkamer

Op zoek naar een ideaal appartement gelegen in een sfeervol straatje in het geliefde Kleiwegkwartier? Stop met zoeken, want wij hebben het ideale appartement voor jou in de verkoop gekregen! De woning beschikt over een royale woonkamer inclusief balkon, 3 slaapkamers waarvan één met balkon, een moderne keuken, een prachtige badkamer met douche en wastafelmeubel met toegang tot het balkon en twee separate toiletten.

Nieuwsgierig geworden of jij en deze woning een match zijn? Neem dan contact op met onze makelaar…

Indeling

Entree/hal
Het appartement is te betreden middels een aparte entree waar je toegang hebt naar de overloop op eerste verdieping.
Vanuit de overloop heb je toegang tot de woonkamer, het toilet en een vaste trap naar de tweede verdieping.

Woonkamer en eetkamer
Vanuit de overloop heb je toegang tot de woonkamer en eetkamer. Hier is een heerlijk ruime en lichte doorzon woonkamer gerealiseerd met toegang tot het balkon.

De woonkamer is ruim van opzet, waardoor je zowel een eet- als zitgedeelte kunt creëren waarbij je aan de achterzijde een prettig uitzicht hebt op het groen. Verder is de kleurstelling vrij neutraal, waardoor je hier gemakkelijk terecht kunt met verschillende interieurstijlen.

Keuken
De moderne open keuken bevindt zich aansluitend aan de eetkamer. Deze is in het jaar 2008 in de woning geplaatst en beschikt over de nodige inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, gaskookplaat met afzuigkap en een koelkast.

Slaapkamers
Het appartement telt in totaal drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn gesitueerd op de tweede verdieping en één slaapkamer op de derde verdieping. Op de tweede verdieping is de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een dakkapel en de slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het noordoosten en word je wakker met de zon in de kamer. De masterbedroom ligt op de derde verdieping. De slaapkamers zijn allen keurig afgewerkt!

Badkamer en toilet
De prachtige badkamer met toegang tot het balkon is voorzien van een doucheruimte en wastafelmeubel. Het toilet is separaat, wat erg handig is!

Locatie

Hillegersberg-Zuid is net buiten de ring gelegen in een water- en lommerrijk gebied. Winkels en horecagelegenheden zijn te vinden aan de Kleiweg en de Straatweg. Tevens zijn er scholen (basis- en voortgezet onderwijs), sportfaciliteiten, supermarkten, een zwembad en een kinderboerderij terug te vinden in de nabijheid van deze woning.

Ook aan ontspanning geen gebrek! Plaswijckpark, het Prinsenmolenpark, de natuurgebieden rondom de Bergsche Plassen of de recreatiegebieden rondom de Rotte en het Bergse bos zijn binnen handbereik. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de stadskern (15 a 20 minuten fietsen), het openbaar vervoer (tram-en bus verbinding of de metrohalte Melanchtonweg) en de uitvalswegen (A20, A13 en A16).

Bijzonderheden

• De woning is voorzien van dakisolatie en grotendeels voorzien van dubbelglas;
• Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee balkons met uitzicht op het groen;
• De badkamer is ruim en luxe uitgevoerd;
• Intergas Kombi compact HR 28 uit het jaar 2002;
• De woning is voorzien van twee airco’s van het merk “Daikin”;
• Het hekwerk van beide balkons is recent vervangen;
• Om een goede indruk te krijgen van dit appartement is een bezichtiging aan te bevelen!

Let op!
Volgens het NEN 2580 meetrapport is het Gebruiksoppervlakten Wonen 86 m2 en de Gebruiksoppervlakten Overige inpandige ruimte 12,4 m2 (ruimte derde verdieping). Door middel van enkele relatief kleine aanpassingen is de gebruiksoppervlakten Overige inpandige ruimte om te zetten naar Gebruiksoppervlakten Wonen. De woning wordt daarom gepresenteerd met een Gebruiksoppervlakten Wonen van 98 m2. Het NEN 2580 meetrapport is onderdeel van de koopovereenkomst.

Maatvoering
Voor de indicatieve maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld, echter aan eventuele onjuistheden van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Floor Plans

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Derde verdieping

Video
  • 3051NE 19B
    Hagedoornstraat 19B, 3051NE, Rotterdam